Ventilation &
Indeklima

VI ER SPECIALISTER I

RENSNING AF VENTILATION
FOR PRIVATE OG ERHVERV

Ventirens ApS har over 25 års erfaring med rensning af ventilationsanlæg, og vi still gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig. I mange virksomheder, kontorer, private boliger, etageboliger, sygehuse, institutioner, offshore installationer og skibe er ventilationskanaler aldrig blevet renset. Snavsede ventilationsanlæg og kanaler kan i værste fald få ventilationsanlægget til at virke modsat hensigten og give et dårligt indeklima. Dette område bliver desværre ofte forsømt bl.a. fordi man i det daglige, sjældent skænker dette mange tanker.

Et dårligt fungerende ventilationsanlæg kan resultere i:

  • En øget risiko for allergi, hovedpine, træthed etc.
  • Et forhøjet indhold af støv og CO2 i luften.
  • Evt. skader på varer og udstyr.
  • En forhøjet luftfugtighed som skaber grobund for skimmelsvampe.
  • En høj varmeudvikling i lokalerne.

Et rent og velfungerende ventilationsanlæg vil sikre:

  • Et forbedret indeklima.
  • En øget effektivitet samt fordbedre medarbejdernes sundhed og velfærd.
  • En forlænget levetid på ventilationsanlægget
  • Minimeret driftsomkostninger.

Fejlfinding og eftersyn
af ventilationsanlæg

Hos Ventirens kan vi endvidere tilbyde fejlfinding, samt eftersyn af ventilationsanlæg. Hertil dokumenteres tilsmudsningsgraden, ved hjælp af video- og billedeinspektion af ventilationsskakter og rør. Inspektion udføres primært i forbindelse med rensning af ventilation, men vi kan også udarbejde en tilstandsrapport på det angivne ventilationsanlæg.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE

VIDSTE DU?

RENSNING AF VENTILATION ER VIGTIG

I privatboliger skal ventilationsanlægget også renses for støv. Det skaber rene & frie luftveje og et forbedret indeklima i din bolig.

ER DU INTERESSERET?

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på rensning af ventilationsanlæg, eller kunne du tænke dig at høre nærmere omkring vores ydelser, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os ved at ringe på telefon 32 70 28 75, eller sende en mail til info@ventirens.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

da_DK